Firma Diveroli Industrial este la mare căutare în România datorită serviciilor profesionale oferite. Cu o experiență de 15 ani în domeniu, am reușit să satisfacem necesitățile și dorințele clienților noștri.

Pentru că ne dorim să oferim unele dintre cele mai bune produse de pe piață, cu ajutorul aparaturii de ultimă generație am creat o gamă variată de modele de balustrade din inox, balustrade inox cu sticlă sau lemn, scări de piscină și bullbari.

Experții noștri în domeniu se deplasează la adresa indicată de dvs. pentru a lua toate măsurătorile necesare. Tot ce aveți de făcut este să ne contactați, iar noi vom avea grijă de restul.

Prețul variază foarte mult în funcție de modelul ales, lungimea balustradei și locația. În funcție de gradul de complexitatea al lucrărilor, prețul poate fi ușor negociabil. Executam lucrări în București (inclusiv periferie) și în județele: Prahova, Buzău, Dâmbovița, Giurgiu etc. Nu mai așteptați și sunați acum la numărul de telefon 0722 468 928 pentru a primi o oferă special creată nevoilor și dorințelor dvs.